HODV-21846: Ina ua ou toe foi mai i le fale mo le taimi muamua i le tele o tausaga, o la'u uo muamua lava o le tamaitiiti (lapoa ma Keitai) sa avea pea ma se tausi fale e i ai ni ipu malamalama o se tamaitai faanoanoa, o lea na ou fafagu ai le i'a mago o Ma ● Ko ma aveese.

When I returned home for the first time in several years, my first love childhood friend (big and Keitai) was still a self-proclaimed housekeeper with glasses mourning woman, so I woke up the dried fish Ma ● Ko and took it away.

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HODV-21846
Aso na Faamalolo ai: 02/23/2024
Taimi e Faaalu ai: 134 min
Ata tifaga: Suzu Aiho
Studio: h.m.p
- O se faatasiga i le va o se uo a o laitiiti o se tamaitai faanoanoa e matuai aulelei lava ae e leai sona aafiaga faamamai ma e alu ese atu i lona fale, ma au, o le e faigaluega i Tokyo ma toe foi atu i le fale o ona matua i aso malolo. Ina ua ou alu i lona fale mo le taimi muamua i le tele o tausaga, sa ou autilo atu i lona faatagata matua. Sa ou alofa faalilolilo ia te ia, ae sa ou fiafia ma sa le mafai ona ou onosaia, ma sa ou faamalosia o ia ... - O se tala faatafai o le alofa i le va o ia ma au, o le e maualalo lona tulaga o le alofa, e amata mai iina.