SONE-054: I se tasi aso, sa matauina ai e le tuafafine matua o J-cup (fuafuaina) i le faamalama faafeagai la'u tepa ma ataata le lelei. Hikaru Nagi (Tisiketi Blu-ray)

One day, the defenseless J-cup (estimated) older sister in the opposite window noticed my gaze and smiled unpleasantly. Hikaru Nagi (Blu-ray Disc)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: SONE-054
Aso na Faamalolo ai: 02/08/2024
Taimi e Faaalu ai: 120 min
Ata tifaga: Hikaru Nagi
- O foliga vaaia na faafeagai, o le susu a le Atua ou te lei vaai lava i ai, o le faaitiitia o mea uma ...E atoatoa mea uma ma o se tuafafine matua e maualuga le vasega. O la'u faiga masani i aso taitasi le vaai atu i le susu ua tafe mai lavalava o lona potu lea e mafai ona vaaia mai le faamalama ma le asini faatosina e oso ese ... I se tasi aso, sa i ai se SOS mai lo'u uso lea na gau ai le paipa o le vai, o lea ina ua ou asiasi atu i le potu, sa vave lava ona ou faatuina se paipa ma se sitaili maoae lea sa ou vaai mamafa i ai. "Sa e autilo i taimi uma, a ea? E te le o faia ea?" - Sa le mafai ona ou onosaia lena upu e tasi ma susunuina lo'u tino Jcup ma lafo ese lo'u manao faalefeusuaiga lea sa toeitiiti lava a oso ... - O le lagona o le fatafata e le mafai ona galo ia te oe e tusa lava pe ua mavae le mea moni, o le fiafia o le ini ma afifi i Ji ● Po, o le vaaiga o le lulu ma le cumming i fatafata faataumaoi ... Ona toe faia lea i se aso mulimuli ane