GIGL-706: Pe moni ea o fafine o le fale e inu tele "na o i latou" e sili atu ona popole i a latou tane? Izakaya Nampa Home Bring SEX Hidden Camera (2)

Is it true that housewives who drink more "alone" are more stressed about their husbands? Izakaya Nampa Home Bring SEX Hidden Camera (2)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: GIGL-706
Aso na Faamalolo ai: 08/17/2023
Taimi e Faaalu ai: 240 min
Ata tifaga:
- O le vaega lona lua o le vaega lona lua, lea sa matua lauiloa lava i le taimi mulimuli, e tulimataia ai fafine o le fale e inu na o i latou i le faletaele ma fai atu ia i latou e faasoa atu ma le manatu mama se nofoa. - Faalogo i faitioga uma a se tamaitai faaipoipo e le faamalieina, ma afai e te valaauliaina o ia e inu i le fale pe a malolo ma le ava malosi, o le a mulimuli mai o ia ia te oe. Sa sili atu ona to'afilemu fafine faaipoipo i le 'ava malosi ma sa iai so latou faanaunauga faalefeusua'iga, o lea sa latou lē tetee ai i le tatalaina o o latou ogavae. - Ina ia faamama le le fiafia, ia onā ma aumai se tamaitai faaipoipo lalelei o loo inupia na o ia ma ave se tagata e matamata i feusuaiga mo le 4 itula!