JUQ-301: O se tagata fou o Serino Orimoto, e 31 tausaga le matua, AV DEBUT ou te manao e ulu atu i le vaega aupito loloto o le pito i tua o le vagina lea e le mafai ona oo i ai lo'u toalua. (Tisiketi Blu-ray)

Newcomer Serino Orimoto, 31 years old, AV DEBUT I want to penetrate the deepest part of the back of the vagina that my husband can't reach. (Blu-ray Disc)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: JUQ-301
Aso na Faamalolo ai: 07/06/2023
Taimi e Faaalu ai: 150 min
Ata tifaga: Orimoto Serino
Studio: MADONNA
O lima uumi, puimanava manifinifi, foliga laiti tele, o se foliga faataitai lenei o le tino! Ou te manao ia tuia au i le vaega aupito loloto o le pito i tua o le vagina lea e le mafai ona oo atu i ai lo'u toalua, ma se tamaitai faaipoipo "Orimoto Serino" 31 tausaga le matua o le AV o se failautusi o ofu sa i ai muamua! E oo mai i le asō, ina ua sili ona tuia au i tua o lo'u vagina i lo'u olaga, sa ou manatu o le "tulaga tutusa o uiga" sa sili atu ona taua nai lo le "ogatusa faaletino"! - Sa ou manatu e oo lava i lo'u toalua e i ai se auvae faigata e mafai ona alofa ia te au i lo'u olaga atoa! FAATALALE mo le taimi muamua i le 5 tausaga, e le mailoa le faaosofia, i tala atu o Portio!