GMA-027: Сопруга за обука на бондаж Пар кој се потпирал на свекрвата во село кога бил откриен долгот на нивниот сопруг. Мио Ичиџо, мало среќна сопруга која паѓа во јаже во жешка пролетна гостилница која е надвор од бизнисот.

Bondage training wife A couple who relied on their father-in-law in the countryside when their husband's debt was discovered. Mio Ichijo, a lightly happy wife who falls into a rope at a hot spring inn that is out of business

Оваа веб-страница е само за возрасни

Имаш најмалку 18 години?

(или возраста на законското мнозинство во надлежноста од која пристапувате до оваа веб-страница)

Со кликнувањето на "Се согласувам", вие ја прочитавте и сфативте изјавата погоре.

Не
...
DVD-ID: GMA-027
Датум на објавување: 01/06/2022
Време е за трчање.: 120 Мин.
Актерка: Mio Ichijo
Студио: Global Media Annex
Три години откако се венчала, мајката на мажот на Мио починала и нејзиниот свекрв одлучил да живее со неа во куќата на нејзините родители каде што живеела сама. Еден ден, се покажало дека нејзиниот сопруг всушност должел голема сума пари, а нејзиниот свекрв, кој го презел, постепено барал сексуални дејства на Мио. Нема каде да оди и не може да го одбие свекрвот, а чинот постепено ескалира. И кога мојот свекор дозна дека неговиот сопруг нема да се врати неколку дена на деловно патување, конечно планирал план да го падне Мио во задоволство од обуката за големи поврзувања.