JUQ-101: Пет дена во отсуство на мојот сопруг, ми беше наредено да се воздржам до првата ноќ, и бев обучен и физички и ментално од мојот сексуално моќен свекрв. Несакуван политички брак, целта на мојот свекрв бев јас... Аи Мукаи.

For five days in the absence of my husband, I was ordered to abstain until the first night, and I was trained both physically and mentally by my sexually powerful father-in-law. An unwanted political marriage, my father-in-law's aim was me ... Ai Mukai

Оваа веб-страница е само за возрасни

Имаш најмалку 18 години?

(или возраста на законското мнозинство во надлежноста од која пристапувате до оваа веб-страница)

Со кликнувањето на "Се согласувам", вие ја прочитавте и сфативте изјавата погоре.

Не
...
DVD-ID: JUQ-101
Датум на објавување: 09/22/2022
Време е за трчање.: 140 Мин.
Актерка: Ai Mukai
Студио: MADONNA
Масахико, претседателот на голема компанија, добил консултација од под-изведувач, Мукаи. Финансиска помош за спречување банкрот... Она што Мукаи му го предложил на Масахико, кој не ја тресе главата, бил бракот на неговата ќерка, Аи и единствениот син на Масахико, Наото. Масахико, кој е заинтересиран за Аи долго време, се согласува и истовремено планира план. До церемонијата, Масахико забранува предбрачен секс и ја лови сексуалната желба на Аи. И Масахико, кој беше сам со Аи плаќајќи му на Наото и неговата сопруга 5 дена на бизнис патување, го спроведе планот за обука за кој сонуваше долги години.