SGKI-009: Предизвик за Парипи најден на Ноќта на вештерките во Шибуја! Ако можеш да ги трпиш нејзините големи гради без разлика што прави, тоа е милион јени без реакциска игра!

A challenge for Paripi found on Halloween in Shibuya! If you can put up with her big breasts no matter what she does, it's a million yen no reaction game!

Оваа веб-страница е само за возрасни

Имаш најмалку 18 години?

(или возраста на законското мнозинство во надлежноста од која пристапувате до оваа веб-страница)

Со кликнувањето на "Се согласувам", вие ја прочитавте и сфативте изјавата погоре.

Не
...
DVD-ID: SGKI-009
Датум на објавување: 03/07/2024
Време е за трчање.: 165 Мин.
Актерка: Misono Mizuhara
Студио: SHIGEKI
"Зошто не играш игра со која Ноќта на вештерките е попријатна?" е проект во кој три парови ја предизвикуваат играта за награда од 1 милион јени ... Овој пат метата се парови кои изгледа дека се добро расположени со алкохол! Содржината е манекенски предизвик во рокот (мојот дечко носи маска за очи и експлозивни слушалки), и таа успева се додека не се движи без разлика што прави. Ако чувствуваш, изненаден си, или реагираш, не успеваш. - Триј ги огромните гради кои не се вклопуваат во една рака веднаш до дечко ти! - Обвинете го со прст, вибратор и електрична масажа, и фрлете ја плимата без реакција на завршницата! На крајот, не можам да поднесам и да одам на казнената игра на вагинален шут СЕКС... Не давам 1 милион јени толку лесно.