CAWD-621: Неверство, љубомора, нетрпеливост... Сакам пак да ја прегрнам жена ми. - Трите години кога не можев да имам секс повторно го разгореа мојот сопруг и жена, и се збунив сурово одново и одново како кога само излегував.

Infidelity, jealousy, impatience ... I want to hug my wife again. - The three years that I couldn't have sex flared up my husband and wife again, and I squirmed raw over and over again like when I was just dating.

Оваа веб-страница е само за возрасни

Имаш најмалку 18 години?

(или возраста на законското мнозинство во надлежноста од која пристапувате до оваа веб-страница)

Со кликнувањето на "Се согласувам", вие ја прочитавте и сфативте изјавата погоре.

Не
...
DVD-ID: CAWD-621
Датум на објавување: 02/01/2024
Време е за трчање.: 120 Мин.
Актерка: Mayuki Ito
Студио: kawaii
"Сакам да имам дете..." За парови, непостоечкиот збор може да биде товар. Јас сум во брак 5 години, но не сум имал секс веќе 3 години. Кога Мајјуки ми кажа дека сака да има дете, се прашував дали ќе можам да ја одгледам како што треба ако имам дете во таква ситуација бидејќи штотуку се оженив, а мојата работа сеуште беше пола полна... Го сфатив сериозно. Дури и да ми се приближуваше многу пати да имам секс, продолжив да одбивам. Токму кога мислев дека не сум се приближил неодамна, го видов екранот на паметниот телефон на Мајјуки ... Тоа беше размена со маж кој ја изневеруваше. Ова е резултат на претпоставката дека ја разбирате врската на сопругот и жената... Јас сум виновен. Го терав да се чувствува осамен. Она што Мајјуки го сакаше беше љубов и топлина од мене повеќе од дете. Не ни сфатив дека го држам Мајуки настрана три години. Бесот, фрустрацијата и безсрцето кон мене. Ми се допаѓа Мајјуки... Не сакам да изгубам... Не сакам да ме ограби друг човек! Кога дознав за аферата на жена ми, се сменив. Се обидов да направам појадок, да ја прашам на состанок, да зборувам многу за прв пат по долго време, да се смеам, да се извинувам за мојата минато непристојност и искрено да зборувам за моите сегашни чувства. "Сакам повторно да имам секс со Мајуки" Сексот за прв пат по 3 години ... Нервоза, возбуда, возбуда... Бев заплеткана во атмосферата како да имав секс за прв пат. Секако, Мајуки е најдобар. Бескорисен сум без Мајуки...