SCOP-829: Elskovsmiddel kondom J ● Da jeg ringede til Deriheru, sagde jeg noget frækt, "Jeg vil ikke give en, medmindre jeg lægger gummi på", så jeg spændte det med et kondom med et elskovsmiddel og indsatte det derefter rå med en rygintercrural sex!

Aphrodisiac condom J ● When I called Deriheru, I said something cheeky, "I don't want to give a unless I put rubber on", so I excited it with a condom with an aphrodisiac and then inserted it raw with a back intercrural sex!

Denne hjemmeside er kun for voksne

Er du mindst 18 år gammel?

(eller myndighedsalderen i den jurisdiktion, hvorfra du får adgang til dette websted)

Ved at klikke på "Jeg er enig" har du læst og forstået udsagnet ovenfor.

Nej
...
DVD-ID: SCOP-829
Udgivelsesdato: 11/28/2023
Runtime: 130 min.
Skuespillerinde: Kanna Misaki, Nonomiya Ame
Studie: K M Produce
- Da jeg ringede til en skolepige Deriheru, var der en pige, der kun sagde frække ting som "Jeg vil ikke give en, hvis jeg ikke har gummi på"? - Det er en hård attitude, men hun er heldig at være en super smuk pige! Hvornår skal jeg bruge det kraftfulde afrodisiakum kondom, som jeg købte i sådan en tid! - Da jeg gav en med en kind ● med et elskovsmiddel kondom, blev jeg straks ophidset og indsatte standby OK! Indsæt med momentum af tilbage intercrural sex! - Selvom jeg ikke kan lide det, hvis jeg indsætter Ji ● Ko, vil jeg savle og få min krop til at vride sig!