SDJS-220: Izumi Mizutani (21), nova maturantkinja sa neukrašenom ličnošću koja je odlučila da se pridruži kompaniji jer je čeznula za zaposlenicom koja se pojavila na odeljenju režije, skinula ju je, a sise su joj bile toliko lepe da je odlučila da odmah puca! Bila je to čežnja! - Prvo pojavljivanje!

Izumi Mizutani (21), a new graduate with an unadorned personality who decided to join the company because she longed for a female employee who appeared in the directing department, took it off, and her boobs were so beautiful that she decided to shoot immediately! It was a longing! - First AV appearance!

Ova web stranica je samo za odrasle

Imaš li bar 18 godina?

(ili dob pravne većine u nadležnosti iz koje pristupate ovoj web stranici)

Klikom na "SLAŽEM SE" pročitali ste i razumjeli gore navedenu izjavu.

Ne
...
DVD-ID: SDJS-220
Datum izlaska: 03/07/2024
Runtime: 200 min
Studio: SOD Create
Mizutani, novi diplomirani AD koji je mislio da će, ako se pridruži kompaniji, moći da se pojavi u AV-u. Jednog dana sam odlučio da se pojavim u suprotnom pristupu od internog reditelja koji je želeo da se i sam slikam! Nemam mnogo iskustva sa AD-om, ali hajde da se uzbudimo da pokrenemo sopstveni sajt! - Molim vas, uživajte u Mizutani, koju probode glumac Shimiken koji je čeznuo i čini njenu jogu lijepog tijela ljepote!