MFT-005: Когато чух, че спермата се набира за експеримент в отдела за биологични изследвания, веднага бях наета и изпреварена от сладка жена член на научния клуб! - "Мога ли да изляза още малко?" и бях накаран, докато спермата не спря да излиза за изследване!

When I heard that sperm was being recruited for an experiment in the Biological Research Department, I was immediately hired and overtaken by a cute female science club member! - "Can I get out a little more?" and I was made to until sperm stopped coming out for research!

Този сайт е само за възрастни

Вие сте най-малко на 18 години?

(или възрастта за пълнолетие в юрисдикцията, от която осъществявате достъп до този уебсайт)

С натискането на бутона "СЪГЛАСЕН СЪМ", вие сте прочели и разбрали твърдението по-горе.

Не
...
DVD-ID: MFT-005
Дата на издаване: 06/22/2023
Времетраене: 179 Мин
Актриса: Suzu Monami, Yuno Kisaragi
Студио: . WorKs/FALENO TUBE
Момичетата в училищния изследователски клуб по биология започнаха изследвания върху "флагеларната активност на сперматозоидите". Училищният монитор за еякулация е нает да дари мъжката сперма, необходима за експеримента. Интересуваше ме как се предоставя, затова отидох в клубната стая, за да попитам ... Веднага прие и започна да събира на място! Първоначално ставаше дума за използване на мастурбатор за подпомагане на еякулацията, но актът ескалира все повече и повече, за да се събере количеството сперматозоиди, необходимо за експеримента ... Не мислех, че научните момичета са такива извратени момичета като Кинтама масаж, игра на скрити думи, мастурбационно шоу, косплей междуселски секс и т.н., така че много сперма може да се направи в златните топки!