LULU-275: - Когато отидох заедно с практиката на приятел от детството, който започна да работи като секс кукла и обичаи, не можех да се преструвам, че не реагирам и не можех да устоя на гласа на панталона, който изтече, а аз бях сурово бутало на катерица! - Бях намушкан в задната част на ?

- When I went along with the practice of a childhood friend who started working as a sex doll and customs, I couldn't pretend to be unresponsive and couldn't resist the pant voice that leaked out, and I was a raw squirrel piston! - I was stabbed in the back of the uterus and vaginal shot in the tide shot that collapsed. Natural Mizuki

Този сайт е само за възрастни

Вие сте най-малко на 18 години?

(или възрастта за пълнолетие в юрисдикцията, от която осъществявате достъп до този уебсайт)

С натискането на бутона "СЪГЛАСЕН СЪМ", вие сте прочели и разбрали твърдението по-горе.

Не
...
DVD-ID: LULU-275
Дата на издаване: 02/06/2024
Времетраене: 160 Мин
Актриса: Mizuki Amane
Студио: LUNATICS
Срещнах моя светлокож и естествен приятел от детството за първи път от много време, който не можех да оставя сам от малък. Бях изненадан, когато ме помолиха да го придружа, за да практикува новата си работа на непълно работно време. Говори се, че в крайна сметка тя е работила в [секс кукла, преструваща се на секс работник]. Колкото и да те галят, изобщо не помръдваш, пазиш безизразността си и дори да го усещаш, не можеш да направиш глас. Толкова е естествено! Дори и да спра, нямаше да се получи, така че нямах друг избор, освен да помоля приятеля си от детството да практикува да стане секс кукла. - Когато докоснах гърдите си и не само гласът на панталона, но и приливът изтече! Твърде чувствително е! - Дори и така, бях развълнуван от моята приятелка от детството, която продължи да прави най-доброто от себе си и вагинален изстрел в моя, че не можех да понасям!